omfloerst

een dichterscollectief, of hoe noem je dat.

Mathijs TratsaertMathijs Tratsaert (1992) is geboren in Brugge en opgegroeid in Oostende. Met zijn poëzie behaalde hij podiumplaatsen bij de Babylon Interuniversitaire Literaire Prijs en de Kunstbende en werd hij jongste finalist van Humo´s Gouden Aap. Zijn gedichten werden gepubliceerd in het literaire tijdschrift Deus Ex Machina en het online magazine Samplekanon. Op dit moment studeert hij Kunstwetenschappen aan de UGent, scherpt hij zijn pen aan het onderstaande gezelschap en werkt hij omzichtig verder aan een debuutbundel.

 

Arno Van VlierbergheArno Van Vlierberghe (1990) leeft soms in Leipzig, vaker in Brussel maar het vaakst in Gent. Na een studie Taal- en Letterkunde: Nederlands - Engels en Vergelijkende Moderne Letterkunde, volgt Arno momenteel de MaNaMa Literatuurwetenschap. Wanneer hij zichzelf niet verliest in escapisme werkt hij aan een debuutbundel en een interregionaal manipulatieproject dat al 23 jaar loopt. De poëzie die in deze bundel zou moeten verschijnen, werd al gepubliceerd in Het Liegend Konijn (2012; 2014) en DW&B (2014). Voorts schrijft hij poëziebesprekingen voor Kunsttijdschrift Vlaanderen, Literair Nederland en Poëziekrant. Zijn resterende tijd gaat naar de liefde, drank en PR voor iedereen die hem genoeg bevestiging en/of geld geeft.

 

Robin RamaelRobin Ramael (1990) werd geboren in Brussel en studeert al veel te lang Wiskundige Informatica aan de UGent. Hij publiceerde gedichten in Tirade, Deus Ex Machina en Het Liegend Konijn en online op De Optimist en Meander en werd door het Poëziecentrum geselecteerd voor Vers/Verse. Hij schrijft over hoe wetenschap en wiskunde leugens zijn, liefdesgedichten niet mogen bestaan en verpletterde mieren en werkt momenteel zijn eerste bundel af.

 

Mathijs DebaeneMathijs Debaene (1991) werd geboren. Momenteel vertaalt zijn liefde voor taal zich in een Master-Na-Master in Advanced Studies in Linguistics aan de Universiteit Gent. Leest mede door de drukte die dat met zich meebrengt minder literair werk dan hij zelf zou willen, en is bijgevolg verheugd dat je tegenwoordig geen boeken meer moet hebben gelezen om erover te kunnen/mogen praten. Een zilveren plaats op zowel de Ugent English Department's Creative Writing Competition als Babylon Interuniversitaire Literaire Prijs zijn voorlopig zijn enige wapenfeiten, maar geduld, tijd en wachten zijn centrale thema's in zijn werk. Houdt tevens op wetenschappelijke wijze van klank.

 

Charles DerreCharles Derre (1989) is opgegroeid in Brugge. Hij verliet het ouderlijk huis en studeerde vervolgens moraalfilosofie aan de Universiteit Gent. Momenteel woont hij in Amsterdam. Hij volgt de master Redacteur/editor aan de UvA en is medewerker van Babel Magazine. Het schrijven van poëzie en andere literatuur aanziet hij als ijdel tijdverdrijf, dat hij ooit hoopt ernstig te nemen.

 

Sander DierickSander Dierick (1991) spendeerde zijn kindertijd in een obscuur Oost-Vlaams gehucht met ongeveer zeven kerken maar werd geboren in Kortrijk. Hij studeert op dit moment Sinologie aan de KU Leuven en houdt zich bezig met het schrijven van spoken word in de taal van Blake, Wordsworth en The Streets. Hij werkt fervent aan een debuutbundel/plaat waarvan het eerste gedicht al werd opgenomen in Simile. Terugkerende thema's in zijn werk zijn de popcultuur, verwondering en een zeker optimisme, al is hij van dat laatste niet echt zeker.

 

Aline RemesAline Remes (1992) werd des nachts geboren te Antwerpen en zij schreef verhaaltjes. In 2009 trok zij naar Gent voor een studie in de Taal- en Letterkunde en zij schreef lyriek. Na voltooiing van haar bachelor trok zij naar Berlijn met de vurige wens hyperpolyglot te worden en begon zij aan een master met de naam Sprachen Europas. Zij schrijft een roman.